Кандикјан, д-р Владимир

Научно - наставно звањеРедовен професор
ИнститутИнситут за деловно право и економски науки
КатедраКатедра за економски науки
Предмети на прв циклус студииЕкономика, Политичка економија (на македонски и на англиски)
Предмети на втор циклус студииДеловни финансии, Меѓународни економски односи
Предмети на трет циклус студии/
Кабинет бр.
Приемно време за студентитеПонеделник и вторник од 12.00 до 14.00 часот
Телефонски број во кабинетлокал 138
Е-mail адресаvkandikjan@yahoo.com