Каневчев, д-р Методија

Научно - наставно звањеРедовен професор
ИнститутКазнено право
КатедраКазнено-материјално право
Предмети на прв циклус студииКазнено материјално право
Предмети на втор циклус студииКазнено право - посебен дел, Криминологија, Пенологија, Социјална патологија, Казнено право -применета програма
Предмети на трет циклус студииКазнено - материјално право, Криминологија, Пенологија
Кабинет бр.106
Приемно време за студентитеВторник, Среда, Четврток од 12-14 часот
Телефонски број во кабинет117-244, л. 126
Е-mail адресаkanevcev metodija@ yahoo. com