Испитот по Казнено право Втор Циклус на студии во дополнителната сесија кај проф. д-р Никола Тупанчески и проф. д-р Александра Деаноска

Испитот по Казнено право Втор циклус на студии во дополнителната сесија кај проф. д-р Никола Тупанчески и проф. д-р Александра Деаноска, ќе се одржи на 9.11.2017 година (четврток) во 12 часот.