Конкурс на Комисијата за хартии од вредност на РМ за научно истражувачки труд и есеј

Почитувани,

На следниот линк можете да го погледнете конкурост на Комисијата за хартии од вредност на РМ за научно истражувачки труд и есеј. Преглед ТУКА.