Кртолица, м-р Марко

Научно - наставно звањеДоцент
ИнститутИнститут за правни и политички науки
КатедраКатедра за уставно право и политички систем
Предмети на прв циклус студииПолитички систем; Политички партии и интересовни групи; Современи политички системи
Предмети на втор циклус студииЛокална самоуправа
Предмети на трет циклус студии/
Кабинет бр.Демонстраторска канцеларија
Приемно време за студентитеПонеделник и вторник од 12:00 до 14:00 часот
Телефонски број во кабинет42/1
Е-mail адресаmarko.krtolica@gmail.com; m.krtolica@pf.ukim.edu.mk