Мицковиќ, д-р Дејан

Научно - наставно звањеРедовен професор
ИнститутГраѓанско право
КатедраСемејно и наследно право
Предмети на прв циклус студииСемејно и наследно право
Предмети на втор циклус студииСовремени наследноправни системи, Социологија на семејството, Новите репродуктивни технологии и правото, Европско семејно право
Предмети на трет циклус студииСемејно право, Наследно право
Кабинет бр.63
Приемно време за студентитеПонеделник и среда од 9 до 11 часот
Телефонски број во кабинетлокал 131
Е-mail адресаdejanmickovik@yahooo.com