Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Slot Demo
Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Slot Demo
Муцунски, м-р Тимчо
             

Муцунски, м-р Тимчо

Научно - наставно звање Асистент-Докторанд
Институт Институт за правноисториски науки
Катедра Римско право и приватно правна традиција
Предмети на прв циклус студии Римско право, Реторика, Дигитална демократија, Говорништво и невербална комуникација, Е-новинарство
Предмети на втор циклус студии Римско право и современо компаративно право, Историја и извори на римското право, Теории на институциите на римското право, Дигитална демократија, Аргументациони модели, Реторика, Византиско право
Предмети на трет циклус студии /
Кабинет бр. 11
Приемно време за студентите Вторник и среда 10.00-12.00
Телефонски број во кабинет /
Е-mail адреса t.mucunski@pf.ukim.edu.mk, tmucunski@gmail.com
Одлука за последен избор во звање – д-р Тимчо Муцунски
Биографија