Соопштение термни за јунска (дополнителна) сесија кај проф. д-р Татјана Зороска Камиловска и доц. д-р Милка Ракочевиќ

Соопштението за термините и условите за пријавување можете да ги погледнете на следниов линк. ТУКА.