Павловска Данева, д-р Ана

Научно - наставно звањеРедовен професор
ИнститутИнститут за правно-политички науки
КатедраАдминистративно право и јавна администрација
Предмети на прв циклус студииАдминистративно право, Јавна администрација
Предмети на втор циклус студииУправно процесно право, Управно судство, Теорија на управувачки системи, Службенички систем, Одговорност на јавна администрација, Управни договори
Предмети на трет циклус студииАдмнистративно право
Кабинет бр.15
Приемно време за студентитепонеделник и вторник од 9-10
Телефонски број во кабинет023117244 лок.122
Е-mail адресаanapd222@yahoo.com