Испит по Политички партии и интересовни групи

Се известуваат студентите на ПОЛИТИЧКИ СТУДИИ дека ПИСМЕНОТО полагање на завршниот испит по предметот Политички партии и интересовни групи ќе се спроведе на 17.01.2018 (среда), со почеток од 10:00 часот, во амфитеатарот 2.