Промена на термин за испит Царинско право и Меѓународно даночно право

Почитувани колеги,

Поради дополнително закажани и неодложни работни обврски, испитите по Царинско право и Меѓународно даночно право ќе се спроведат во понеделник (15.1), наместо во 11:30, со почеток во 10:30часот во амф.5.