Распореди за полагање на прв и втор циклус на студии

Распореди за полагање на испити  во јунска сесија за прв и втор циклус на студии во учебната 2019/2020

СООПШТНИЕ
________________
Почитувани студенти,

Со оглед на тоа што 15 јули е неработен ден, ве известуваме дека испитите од тој ден се преместени во други денови. Ве молиме, погледнете го распоредот.

Со почит,

Правен факултет “Јустинијан Први” во Скопје

Распореди за полагање на испити  во мартовска (дополнителна) сесија за прв и втор циклус на студии во учебната 2019/2020

Распоред на полагање испити во мартовска(дополнителна) сесија
Распоред на колоквиуми во мартовска(дополнителна) сесија)
Распоред на пријавување во мартовска(дополнителна) сесија во учебната 2019/20 година

ОДЛУКА за спроведување дополнителна сесија во учебната 2019-20 година за студенти на втор циклус на студии
ОДЛУКА за спроведување дополнителна сесија во учебната 2019-20 година за студенти на прв циклус на студии

Распореди за полагање на испити  во јануарска (зимска) сесија на прв и втор циклус на студии во учебната 2019/2020 

Распоред за полагање на испити на прв и втор циклус на студии јануарска (зимска) сесија, 2019/20 година

Термини за поправни колоквиуми во јануарска (зисмка) сесија во учебна 2019/20 година

РАСПОРЕД ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ПРЕКУ СЛУЖБАТА ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА И IKNOW ЗА ЗИМСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2020

Распореди за полагање на испити  на прв и втор циклус на студии во учебната 2019/2020 дополнителна сесија

Распоред за полагање на испити на прв и втор циклус на студии дополнителна сесија, 2019/20 година

Распоред за  ПРИЈАВУВАЊЕ испити во дополнителна сесија, 2019/20 година

Одлука за спроведување на дополнителна испитна сесија во учебната, 2019/20 година