Резултати од испитот по Вовед во право на ЕУ во мартовска сесија

Во прилог се резултатите од испитот по Вовед во право на ЕУ во мартовска сесија. ТУКА

Оценките од испитот по Вовед во право на ЕУ одржан во мартовската казнена сесија ќе се внесуваат на 12.04 (четврток) од 13:30 часот во кабинетот на доц. Ценевска (отспротива од Ораторски клуб). Увидот во тестовите ќе се врши во истиот термин.