МАСТЕР ДЕЛОВНО ПРАВО: Резултати ПИС

Во прилог се резултатите од испитот по Право на интелектуална сопственост во февруарски испитен рок.

Студентите кои треба да достават/коригираат НИР тоа да го направат до 02.03 2017. ТУКА