Руменов, м-р Илија

Научно - наставно звањеАсистент
ИнститутМеѓународно право и меѓународни односи
КатедраМеѓународно приватно право
Предмети на прв циклус студииМеѓународно приватно право
Предмети на втор циклус студииМеѓународно приватно право - применета програм; Судир на законите; Меѓународно приватно право на ЕУ; Признавање и извршување на странски судски одлуки; Меѓународно приватно процесно право; Меѓународно право (политички студии)
Предмети на трет циклус студии/
Кабинет бр.9
Приемно време за студентитеВторник и Среда од 10:30 часот
Телефонски број во кабинет3113333
Е-mail адресаrumenov_ilija@hotmail.com; i.rumenov@pf.ukim.edu.mk