Спасов, д-р Александар

Научно - наставно звањеДоцент
ИнститутИнститут за правно политички науки
КатедраКатедра за воведни и теоретски правни науки
Предмети на прв циклус студииВовед во правото и Филозофија на правото
Предмети на втор циклус студииНема
Предмети на трет циклус студииНема
Кабинет бр.24
Приемно време за студентитеПонеделник од 10-12 ч., вторник од 12-14 ч. и четврток од 10-12 ч.
Телефонски број во кабинет02/3117-244 лок. 151
Е-mail адресаa.spasov@pf.ukim.edu.mk