Стојков, д-р Александар

Научно - наставно звањеРедовен професор
ИнститутИнститут за деловно право и економски науки
КатедраКатедра за економски науки
Предмети на прв циклус студииЕкономика (правни студии); Основи на менаџмент (Односи со јавност)
Предмети на втор циклус студииДеловни финансии (насока: финансово право); Економика на интелектуална сопственост (насока: право на интелектуална сопственост); Менаџмент на човечки ресурси (изборен)
Предмети на трет циклус студииУправување со јавниот долг (студиска програма: правни студии)
Кабинет бр.x
Приемно време за студентитеПонеделник и среда - 12-14 часот
Телефонски број во кабинет023117244
Е-mail адресаa.stojkov@pf.ukim.edu.mk
Биографија