Стојковски, м-р Љупчо

Научно - наставно звањеАсистент-Докторанд
ИнститутМеѓународно право и меѓународни односи
КатедраМеѓународно јавно право
Предмети на прв циклус студииМеѓународно јавно право; меѓународни политички односи
Предмети на втор циклус студииМеѓународно јавно право - применета програма; меѓународни политички односи; меѓународно воено и хуманитарно право; меѓународно право во граѓанска војна; меѓународно-правни аспекти на бобрата против тероризмот; меѓународно договорно право
Предмети на трет циклус студии/
Кабинет бр.Е-6
Приемно време за студентитепонеделник 12-13ч; четврток 15-17ч
Телефонски број во кабинет/
Е-mail адресаstojkovski_ljupco@yahoo.com