Tермин за испит по предметот Методологија на научно-истражувачка работа

Ве известувам дека терминот за испит кај проф. д-р Ана Димишковска и проф.д-р Владимир Давчев по предметот Методологија на научно-истражувачката работа (100%) во зимската испитна сесија во учебната 2019/2020 година е 13.2.2020 (четврток) со почеток во 17:30 часот во слушална 8 на Филозофски факултет.

Испитот по предметот Создавање на научно дело кај проф. д-р Ана Димишковска ќе се реализира на 14.02.2020 (петок), од 17:30 часот во слушална 8 на Филозофскиот факултет.