Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Link Slot Gacor Server Internasional Sultan Prediksi SGP dan HK Game Judi Casino Online
Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Link Slot Gacor Server Internasional Sultan Prediksi SGP dan HK Game Judi Casino Online
Winter School and Pre Moot on Investment 
             

Winter School and Pre Moot on Investment 

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје во соработка со GIZ, во периодот помеѓу 19-23.11.2019 година организираше зимска школа и подготвителен натпревар од областа на инвестициската арбитража. На настанот, покрај студентскиот тим на Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, учествуваа и студентските тимови од Правните факултети во Белград, Сараево, Зеница и Подгорица. На подготвителниот натпревар, нашите студенти, Марија Крстева, Теа Мицевска, Александар Колариќ и Филип Ацевски беа најдобро рангирани. Предавачи на летната школа беа професорите од правните факултети и адвокати од  Германија. Настанот се одржа како подготовка за натпреварот Frankfurt Investment Arbitration Moot, кој ќе се одржи во Франкфурт, Германија во месец март 2020 година. Студентскиот тим на нашиот факултет е под менторство на проф. д-р Тони Дескоски, доц. д-р Вангел Доковски и доц.д-р Марко Кртолица.