Зафироски, д-р Јован

Научно - наставно звањеВонреден професор
ИнститутИнститут за деловно право и економски науки
КатедраФинансово право и финансии
Предмети на прв циклус студииФинансово право
Предмети на втор циклус студииМонетарно право, Банкарско право, Право на финансиски услуги, Финансиски услуги во правото на ЕУ, Берзанско право, Финансово право - применета програма
Предмети на трет циклус студииПравни и економски аспекти на ЕМУ
Кабинет бр./
Приемно време за студентитеСреда и петок 10 - 12 часот
Телефонски број во кабинет/
Е-mail адресаzafiroski2000@yahoo.com