Влезен колоквиум по Вовед во правото кај проф. д-р А.Спасов

Влезниот колоквиум по Вовед во правото за правни студии кај проф. д-р Александар Љ. Спасов за јануарско-февруарската испитна сесија ќе се одржи на 15.1.2021 година (петок) од 10 часот по електронски пат на каналот за трета група на прва година на правните студии на платформата Microsoft Teams. Влезен колоквиум како услов за полагање на испитот треба да полагаат само редовните студенти во прва година. Вонредните студенти и студентите кои го имаат презапишано предметот не треба да полагаат влезен колоквиум туку директно го полагаат испитот

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux