ЕЛЕКТРОНСКО ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИ ЗА ПРВ ЦУКЛУС ПРВА ГОДИНА НА СТУДИИ ВО УЧЕБНАТА 2017/2018 ГОДИНА

Почитувани студенти,

Во прилог е упатството за ЗАДОЛЖИТЕЛНО електронско пријавување на испити кое ќе трае до 25.1.2018 година. ТУКА

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux