СООПШТЕНИЕ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТ ПО ЕКОНОМИКА, ПОЛИТИЧКА ЕКОНОМИЈА, ВОВЕД ВО ЕКОНОМИКА, СОВРЕМЕНИ ЕКОНОМСКИ ТЕОРИИ

Се известуваат студентите кои ќе полагаат економика, политичка економија, вовед во економика или современи економски теории на 15 јануари дека рокот за пријавување на испитите е 12.01.2017 година (петок). Испитот се пријавува со доставување на уредно пополнета пријава и уплатница на Студентски прашања.

Студентите кои ќе полагаат економика, политичка економија, вовед во економика или современи економски теории на 22 јануари треба да го пријават испитот најдоцна до 17.01.2017 година (среда). Испитот се пријавува со доставување на уредно пополнета пријава и уплатница на Студентски прашања.

 

Студентите кои нема да го пријават испитот на Студентски прашања го губат правото да полагаат во сесијата.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux