Известување по предметот Административно право

Почитувани студенти,

На овој линк можете да најдете известување за полагањето по предметот Административно право преку платформата Microsoft Teams на 09 јуни 2020 година (прва декада од јунска сесија).

Срдечно,

Катедрата

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux