ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА на примени кандидати согласно Конкурсот за запишување студенти на трет циклус – докторски студии на студиските програми на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје во академската 2020/2021 година на студиската програма ПРАВНИ НАУКИ во првиот уписен рок.

Преземете ТУКА.

Записник од 36. седница на Советот на докторски студии за студиската програма Политички науки е- седница со термин: 22.10.2020 г. во 10.00 часот – Преземете ТУКА.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux