Продолжување на рокот за поднесување на кандидатури за претседател и членови на Факултетско студентско собрание

Почитувани студенти,

Рокот за поднесување на кандидатури за претседател и членови на Факултетското студентско собрание на Правниот факултет се продолжува до денес (29.11) до 00часот.
Заинтересираните кандидати за претседател и членови на ФСС потребните документи наведени во претходно објавените Правила да ги испратат од нивната факултетска студентска адреса до официјалниот маил на Факултетот (praven@pf.ukim.edu.mk).

Изборна комисија

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux