Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Slot Demo
Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Slot Demo
Избирачки список на студенти со право на глас за изборите за претседател и членови на Факултетското студентско собрание на Правниот факултет ,,Јустинијан Први” во Скопје
             

Избирачки список на студенти со право на глас за изборите за претседател и членови на Факултетското студентско собрание на Правниот факултет ,,Јустинијан Први” во Скопје

Почитувани студенти,

Врз основа на чл.18 од Правилата за избор на претседател и членови на Факултетското студентско собрание на Правниот факултет ,,Јустинијан Први” во Скопје, Изборната Комисија го објавува прелиминарниот Избирачки Список на студенти со право на гласање.

Согласно Правилата, гласањето ќе се спроведе по електронски пат на 9.12.2021 година (четврток), преку формулари за гласање испратени на денот на одржувањето на изборите, на официјалните студентски електронски адреси со екстензија „@students.pf.ukim.mk”. Со цел, преземање на сите неопходни дејствија за навремено подготвување на Изборите, Изборната Комисија ги известува студентите дека рокот за увид во Избирачкиот Список трае заклучно со 3 декември 2021 (петок). 

       Во погоренаведениот рок, секој студент може да побара исправка или дополнување на избирачкиот список, како и техничка помош или поддршка за активирање на персонализираниот, официјален студентски мејл со екстензија „@students.pf.ukim.mk”, со поднесување на барање преку Архивата или преку официјалниот мејл на Правниот факултет (praven@pf.ukim.edu.mk).  

По истекот на горенаведениот рок, Изборната комисија ќе го објави Конечниот избирачки список на студенти со право на глас на претстојните избори за претседател и членови на Факултетското студентско собрание на Правниот факултет ,,Јустинијан Први” во Скопје.

Со почит,
Изборна Комисија