ПРОМЕНА НА ТЕРМИН ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ИСПИТ / МЕЃУНАРОДНО ПРИВАТНО ПРАВО

Почитувани колешки и колеги,
Испитот по меѓународно приватно право закажан за 29.1.2021 година ќе се одржи на 30.1.2021 година (сабота) во 10:00 часот.
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux