Резултати од испитот по Административно право

Почитувани студенти,

На овој линк можете да ги најдете резултатите од писмениот испит по Административно право одржан на 12.11.2019 година.

Оценките можете да ги земете го понеделник (18.11.2019) во 11 часот во кабинетот на предметните професори.

Срдечно,

од предметните професори

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux