Резултати од испитот по Вовед во право на ЕУ

Во прилог се резултатите од испитот по Вовед во право на ЕУ одржан во прва и втора декада од јануарската сесија. Оценките ќе се внесуваат на 18.02.(вторник) во 14:30 часот во кабинетот на доц. И. Ценевска (спроти Клуб на оратори). Оценките не мора да се земаат лисчно.

Увидот во тестовите ќе се врши во истиот термин.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux