Резултати од испитот по Финансово право

Почитувани студенти,

во прилог се резултатите од завршниот испит по предметот Финансово право.

Терминот за оцени и усно допрашување е понеделник (17.2.2020) во амф.2, покрај податоците за секој студент кој има положено, и од двете декади, е наведено во колку часот да дојде за оцена. Студентите кои нема да дојдат во овој термин, оцена ќе можат да земат единствено во дополнително определен термин по спроведување на следната испитна сесија.

Право на усно допрашување имаат ЕДИНСТВЕНО студентите кои го имаат положено испитот, но не се задоволни од освоената оцена. Доколку студентот сака да доодговара за повисока оцена, а му се дадени бонус поени, тогаш тие поени се поништуваат и при допрашувањето се зема во предвид реално освоената оцена!

Катедра по Финансово право

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux