СООПШТЕНИЕ ЗА ЕЛЕКТРОНСКО ПОЛАГАЊЕ НА ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ ГРАЃАНСКО ПРОЦЕСНО ПРАВО ВО ПРВА ДЕКАДА, ЗАКАЖАН ЗА 27.01.2021 ГОДИНА (СРЕДА), ОД 09 ЧАСОТ, ПРЕКУ MICROSOFT TEAMS

Преземете ТУКА.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux