СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 10.09.2020 година,во 11 часот, кандидатот Ана Богдановиќ ќе ја брани својот магистерски труд на тема: „Методи на алтернативно решавање на граѓанските и трговските спорови со осврт на примената во Република Северна Македонија“

Одбраната ќе се одржи преку видео конференциска платформа ,, ZOOM “.

Од Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux