СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 14.10.2020 година, во 15 часот, кандидатoт Никола Георгиевски ќе ја брани својот магистерски труд на тема: „ Политиките на големите сили кон земјите од Југоисточна Европа по завршувањето на Втората светска војна до денес “

Одбраната ќе се одржи преку видео конференциска платформа ,, Мicrosoft Teams “.

Од Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux