Резултати по предметот МПП

Почитувани колешки и колеги,
Во прилог се резултатите од испитот по меѓународно приватно право одржан на 29.9.2020 година.
Оцените ќе се впишуваат на ден 7.10.2020 година во периодот од 12:00-12:30 часот, кога ќе биде овозможен и увид. Заради подобра организација на впишувањето на оцените, Ве молиме задолжително да ги пополните податоците на следниов линк по што ќе добиете точен термин кога треба да дојдете:
Впишувањето ќе биде на означено место пред главниот влез на Факултетот.
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux