СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 12.04.2021 година (понеделник) во 10:30 часот, кандидатката Елена Димовска, студентка на втор циклус студии – насока финансово право ќе го брани својот магистерски труд на тема: „ Улогата и значењето на даночната политика во справување со доходовната нееднаквост во Република Северна Македонија “

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа Microsoft teams.

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux