ЕЛЕКТРОНСКО ПРИЈАВУВАЊЕ НА ПРЕДМЕТИТЕ ЗА АПРИЛСКА ДОПОЛНИТЕЛНА СЕСИЈА ЗА ВТОР ЦИКЛУС НА СТУДИИ ЗА СТУДЕНТИ ЗАПИШАНИ НА ВТОР УПИСЕН РОК ЗА УЧЕБНАТА 2020-2021

Почитувани студенти,

Iknow системот за пријавување на испити за студенти од втор циклус ќе биде отворен во период од 06.04.2021 до 13.04.2021 година.
Сесијата започнува на 20.04.2021 до 29.04.2021.
Во прилог подолу е дадено упатство за пријавување испити и менување на пасвордот за студентите кои имаат проблем со логирање во системот. ЛИНК

Распоредот ќе биде објавен по завршувањето на пријавувањето на испити на следниов ЛИНК.

Одлука за спроведување априлска дополнителна испитна сесија во учебната 2020/21 година за студенти на втор циклус на студии

Со почит, Правен факултет ,,Јустинијан Први‘’ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux