СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 16.05.2022 година ( понеделник) во 11 часот, кандидатот Лазар Хаџи-Николов, студент на втор циклус студии – административно право и јавна администрација ќе го брани својот магистерски труд на тема: „ Инспекциски надзор во локална самоуправа “

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа Мicrosoft Teams.

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

09/05/2022

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux