Соопштение

Резултати од завршен испит по предметот Јавна администрација на студентите по односи со јавност, одржан на 9.1.2023 г., во 9 часот во предавална 4.

Катедра по административно право и јавна администрација

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux