СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први “ во Скопје, соопштува дека на ден 21.05.2020 година  во 12 часот, кандидатот Александар Ташковски ќе го брани својот магистерски труд на тема: ,,Примена на меѓународното космичко право во внатрешниот поредок на Република Северна Македонија.  Одбраната ќе се одржи преку видео конференциска платформа  „Viber“.

 

 Од Правниот факултет

Јустинијан Први“ во Скопје

07/06/2020

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux