СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 18.05.2020 година во 12 часот, кандидатот Ангела Панајотовиќ ќе го брани својотмагистерски труд на тема: ,,Ефикасна заштита на авторските права во дигиталниот свет“. Одбраната ќе се одржи преку видео конференциска платформа ,,Zoom“.
 Од Правниот факултет
„Јустинијан Први“ во Скопје
08/06/2020
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux