ФИНАНСОВО ПРАВО – резултати од завршен испит (17.10.019) и термин за оцени

Почитувани студенти,

во прилог се резултатите од завршниот испит по предметот Финансово право кој се спроведе на 17.10.2019 во рамки на октомвриската, дополнителна сесија за апсолвенти.
Терминот за оцени и усно допрашување е вторник (22.10.2019) во 10:30 часот во амф.Е2.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux