СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први “ во Скопје, соопштува дека на ден 08.05.2020 година  во 11 часот, кандидатот Владимир Цветаноски ќе го брани својот магистерски труд на тема: ,,Извршувањето врз недвижности заради наплата на парично побарување во македонското право и практика.  Одбраната ќе се одржи преку видео-конференциска врска ,,Microsoft teams“.

 

Од Правниот факултет

Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux