СООПШТЕНИЕ

Почитувани, Во прилог е прелиминарна листа на кандидати кои исполнуваат услови за запишување на трет циклус студии-докторски студии и прелиминарната … Повеќе

СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 12.01.2024 година (петок) со почеток во 11 часот, докторантката м-р Наташа Донева ќе ја брани својата докторска дисертација … Повеќе

СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 01.12.2023 година (петок) со почеток во 12 часот, докторандот м-р Томе Делов ќе ја брани својата докторска дисертација на … Повеќе

Годишна конференција за трет циклус на студии за академакста 2023/24 година

Почитувани,  Согласно Академскиот календар на Школата за докторски студии, реализацијата на годишните конференции во зимскиот семестар, во академската 2023/2024 година, предвидено е да … Повеќе

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux