СООПШТЕНИЕ

Почитувани,       Ве информираме дека на 25.4.2024 година (четврток), во просториите на Македонската академија на науките и уметностите во Скопје, ќе се … Повеќе

СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека одбраната на докторската дисертација на тема „Слободарство, држава и промена: Овертонов прозорец за улогата … Повеќе

СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден   22.04.2024 година (понеделник) со почеток во 13 часот, докторандот м-р Никола Љ. Илиевски ќе ја брани … Повеќе

СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден   26.04.2024 година (петок) со почеток во 15 часот, докторантката м-р Ирена Шуменковска ќе ја брани својата … Повеќе

СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 18.03.2024 година (понеделник) со почеток во 11 часот, докторандот м-р … Повеќе

СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден   18.03.2024 година (понеделник) со почеток во 14 часот, докторандот … Повеќе

ANNOUNCEMENT

Dear colleagues, academics, practitioners and research students,   It gives us great pleasure to inform you that the Institute of Economics – … Повеќе

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux