СООПШТЕНИЕ

Во ПРИЛОГ се резултати од завршен испит по предметот јавна администрација оддржан на 24.6.2019 г. Оценки ќе се земаат на 28.6.2019 … Повеќе

СООПШТЕНИЕ

Закажаните испити кај проф. д-р Мишо Докмановиќ закажани за 12.6.2019 година наместо од 10 часот ќе се одржат од 12 … Повеќе

СООПШТЕНИЕ

Резултати од завршен испит по предметот јавна администрација, за политички студии, студии по новинарство и односи со јавност одржан на … Повеќе

ПОД ИСПРЕКИНАТИТЕ ЛИНИИ РЕЗУЛТАТИ 2017/2018

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————— ПОД ИСПРЕКИНАТИТЕ ЛИНИИ РЕЗУЛТАТИ 2017/2018

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux