Соопштение

Почитувани студетни, земање оценки во индекс од испотот по Англиски јазик на правни студии и студии по односи во јавност … Повеќе

Соопштение

Се известуваат студентите од Правни студии и Односи со јавност кои полагале англиски јазик  во прва и втора декада, дека … Повеќе

Соопштение

Резултати по предметот Јавна администрација, од завршниот испит одржан на 23.1.2023 г., во 9 часот во предавална 4. Оценки ќе … Повеќе

Соопштение

Се известуваат студентите од Правни студии и Односи со јавност кои ќе полагаат англиски јазик во втора и дополнителна декада … Повеќе

Соопштение

Резултати од завршен испит по предметот Јавна администрација на студентите по односи со јавност, одржан на 9.1.2023 г., во 9 … Повеќе

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux