СООПШТЕНИЕ

Почитувани, испитите кај проф. д-р Гордан Калајџиев се преместуваат за 30.09.2022 година во 11 часот. Со почит,

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се информираат студентите дека сите испити кај проф.д-р Ванчо Узунов и проф.д-р Биљана Петревска на прв и на втор циклус … Повеќе

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Испитите кај проф. д-р Гордан Калајџиев во казненета јунска сесија од 30.06.2022 се презакажуваат за 2.7.2022(сабота) година во 10.00 часот

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Внесѕвањето на оценки во индекс, од летната испитна сесија за испити положени кај проф. д-р Ана Чупеска ќе се одвива … Повеќе

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Испитот по предметот Трговско право од прв циклус на студии и испитите по предметите Меѓународно трговско право, Трговско право – … Повеќе

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux