European Student Placement Agency UK

Почитувани Студенти,

 

European Student Placement Agency UK со задоволство ве поканува да ги погледнете можностите за волонтирање и практично учење во ИТ и Правниот сектор.

 

Во прилог се прикачени детални описи на работните позиции. Доколку познавате некој кој би бил заинтересиран споделете го со неа/него, или ако и вие сами сте заинтересирани за аплицирање ја имате нашата поддршка да го сторите тоа.

 

За да аплицирате за некое од практикантските места најавете се на Вебсајтот подолу и следете ги инструкциите. https://www.espauk.com/students/student-application/

 

ИТ :
1) Java Developer Internship (ALFJA2311)
2) Software Testing Internship_Validation and Verification (V&V) (PATVST2111)
3) Front End Developer Internship (ALFFE2111)
4) Database Development Internship (SAGDD1311)
5) Data Science Internship (PORDS2111)
Право :
1) Law Internship _ Legal department Internship for Polish speaker (RGILL2111)

Потседување, ЕСПА не наплаќа никави провизии или еднократни давачки за студентите на има патни трошоци и сместување кои се подмирени од ЕСПА за периодод за кој трае стажирањето.

Очекуваме да го посетите сајтот на ЕСПА и да ги контактирате ако ви се потребни било какви дополнителни информации.

 

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux